måndag 23 mars 2009

Lofsdalen helg

Började med att vi åkte till david och var där i hundra år och lastade skotrar och sen hem till höglund och la på honoms , dock hade han världens sötaste hästar som jag ville ta med hem ! en nordsvensk och en arab ! Araberna , så fina! menmen , sen bar det av , vilken resa dit , kom väl dit till hedeviken lagom vid 3 på natta tror ja :P sen upp kl 9 dagen efter för att åka till lofsdalen och åka skooooooter , kan ju säga att skoter åkning vart det hela dagen och det var super roligt ! kan ju säga att det inte gick i bara 50 ! hihi .. vi var väl ute och åkte från 11-18 :P sen vart det käääk och sen hem och duscha och göra sig redo för kvällen ! och vilken kväll , hahahha ! Full, fullare , fullast ! innan vi åkte ner till trapper (krogen) så prova niklas en sak i mojj till magen som tränar och vi satt den typ överallt på honoms kropp och vissa delar typ krampade , och vi låg dubbelvikta ! haha !

När vi väl var på trapper så drog de till med massa alkohol och mer och mer , och alla bjöd och bjöd , konstiga figurer fanns de å , dricka stearin ? :O haha nerd!
Sen iaf efter en fartfylld kväll på krogen var det hem och sova för att upp tidigt på söndagen , upp kl 9 och niklas kommer och härjar den saten ! Upp och packa ihop sakerna in i bilen och sen vidare till lofsdalen för att ytterligare åka mer skoter , men vilken träningsverk jag hade den dagen och nej fy ! Så ja och anna tog deras skoter och åkte lite efter våran träningsverks takt :P Trodde vi skulle hinna med och se massa skoter hopp och tricks men daniel fick inte ihop sin skoter och var tvungen att jobba :( men men ! i sluttampen åkte ja och anna till deras stuga och köpte med oss lite gott och spelade kort men sen kom grabbsen och hämta oss , när vi skulle åka iväg och lasta så ser vi utanför annas stuga en massa bilar ,

Bilarna kom inte upp för backen för det var så halt :/ sen kommer en bil bakom dom andra och tutar och kan åka förbi , kaxigt !
sen tog vi och åkte och lasta skotrarna och begav oss mot sveg där vi stannade och åt kebabbisch sen en lååång bil resa hem !

Det roligaste i bilfärden hem var att david köpte leksakstelefoner med sladd emellan och david satt bak och niklas fram sen ringde dom och snackade med varandra :P hahah ! (vi åkte minibuss typ) hahahhaa ..
"jag är hos frissan"

Nej , nog med uppdatering om min kanon helg !
lagom trött efter resan , men väääääärt !
Kan dock säga att jag har SÅN HIMLA TRÄNINGSVÄRK så jag kan inte ens gå typ , det viker sig och ja , nej urs aldrig varit med om maken !

en sak till : Höglunds ben böj på sibylla xD


Då var det slut för idag ! åter till soffan för att vila xD


Seee yaaa suckers

Inga kommentarer:

Read all of it